Dashboard | +Follow
Unfriend You.
Sunday, December 23, 2012 • 4:41 PM • 0 comments


Assalamualaikum x)

Unfriend you? Haha. Lek lek! Ini hanya sekadar lagu. Saya minat lagu ni lah woiii. Sangat sangat! Hehe. Dan saya ingin mengaku... mengaku.. mengaku ape ek?

Saya ingin mengaku yang saya tak puas hati dengan result saya. Sebab? Sebab telah mengecewakan Ma&Abi. Agak mengecewakan lah. Walaupun mereka gembira dengan saya. Semua orang tahu yang PMR ni memang tak penting sangat lah. Yang penting SPM nanti. Tapi, semua anak nak tengok ibubapa mereka gembira kann. Kannnn? 

Tapi, saya amat bersyukur juga lah sebab bernasib baik daripada orang lain. Orang lain lagi sedih, lagi kecewa daripada saya. Saya amat bersyukur, Alhamdulillah :) Takpe, saya redha. Borang pun sudah dihantar. Taktau lah boleh ke tak. Sebab, cikgu kata english memang susah nak dapat. Okay, masa dengar tu, redha, redha dan redha jelah. Nak buat macam mana rezeki Allah nak bagi setakat tu je. Saya tetap bersyukur :)

Btw, tomorrow my mum's birthday!! Yuhuuuuuuuu! Kbye.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google